Zespół zarządzający - Siekierka Catering

BARTOSZ SIEKIERKA

Siła witalna stojąca za sukcesem firmy Siekierka Careting Perfekcjonista. Nieustannie wyszukuje nowe rozwiązania,
by przekraczać rosnące oczekiwania klientów. Specjalista ds. projektowania i doboru menu odpowiedniego dla konwencji danego wydarzenia. Przy zamiłowaniu do wprowadzania innowacyjnych trendów, dba jednocześnie o zachowanie w oferowanym repertuarze dań elementów tradycyjnej kuchni Polskiej. Odpowiada za zagadnienia związane ze sprzedażą usług cateringowych
i zarządzaniem firmą.

ARTUR SIEKIERKA

Od 18-stu lat związany ze światem kulinarnym. Z wykształcenia i zamiłowania kucharz - cukiernik. Prawdziwy artysta kulinarny
– w swych działaniach dąży do uzyskania znakomitego smaku oraz nieskazitelnego wyglądu potraw. Miał przyjemność gotować dla wielu znanych osobistości, sportowców i postaci publicznych . Z namiętnością tworzy niezwykłe kompozycje dań oraz wykwintne ciasta i desery wkładając serce w pieczołowite ich dekorowanie.

MARCIN SIEKIERKA

Od początków swej kariery zawodowej związany z branżą gastronomiczną. Lata doświadczenia sprawiły, iż jest maestro nienagannie zorganizowanego przyjęcia. Szczególnie wyczulony na najmniejsze potrzeby klienta. Żywiołowy, energiczny, skrupulatny i wzorowo zorganizowany. Zajmuje się realizacją imprez oraz zarządza departamentem pracowników.

ELŻBIETA SIEKIERKA

Zajmuje się reklamą, marketingiem i Public Relations. Odpowiada za całościowy wizerunek Siekierka Catering . Uważa, że to szczegóły budują całość, w związku z czym zwraca uwagę na każdy, nawet najmniejszy detal planowanego projektu. W zakresie jej działań jest również planowanie i organizacja wydarzeń specjalnych dla klientów.

PRZEMYSŁAW OLJASZ (Szef Kuchni )

Postać wybitna ze względu na swoją innowacyjność i kreatywność. Cechuje go wyśmienity smak oraz niezaprzeczalna pasja
w działaniach kulinarnych. Rozwijał się i wzbogacał swój zdumiewający talent w czołowych Warszawskich restauracjach. Współpracując z utalentowaną załogą nadzoruje i koordynuje działania kuchni SIEKIERKA CATERING. Nieustannie wzbogaca
ją o nowe, unikatowe kreacje zawierające oszałamiającą paletę przenikliwych smaków, dbając by była dostosowana do zmieniających się trendów.

MONIKA SOBCZAK (Kierownik ds. sprzedaży korporacyjnej)

Wieloletnie doświadczenie w obsłudze Klientów biznesowych polskich i zagranicznych, umiejętności organizacyjne oraz eventowe zacięcie pozwoliły jej odnaleźć swoje powołanie i realizować się zawodowo w branży gastronomicznej od kilku lat. Wrażliwa artystycznie i kreatywna manager. Pasjonatka bankietowych pogawędek, jak i rozmów przy „małej czarnej", z których Klient zawsze wyjdzie z pakietem satysfakcjonujących rozwiązań.

MARCIN NESTOROWICZ (Kierownik ds. sprzedaży indywidualnej)

Od lat związany ze sprzedażą i obsługą klienta. Bardzo wrażliwy na jego potrzeby i oczekiwania. Potrafi uważnie słuchać
i zadawać pytania, by wyjść ponad nawet najbardziej wygórowane koncepcje. Innowacyjny i ambitny – każdy projekt, który wychodzi spod jego rąk jest niezaprzeczalnym sukcesem.